Hidrogén generátor beépítése
HHO HAJTÁS BEÉPÍTÉSE
Hidrogén hajtás
Cégünk megkezdte a hidrogénhajtás (ill: hidrogén generátor, hho generátor ) beépítését gépjárművekbe. A rendszerhez napjainkban már elérhető áron hozzá lehet jutni. Annak érdekében, hogy a legjobb áron tudjuk kínálni kedves ügyfeleinknek, közvetlenül a gyártóval állunk kapcsolatban. A rendszer már elérhető nálunk.
Egy kis olvasnivaló a rendszerről.


Rövid ismertető a hidrogénhajtásról, illetve a hidrogén generátor -ról:

 

A növekvő üzemanyagárak miatt a korunk egyik legolcsóbb, leggyorsabban megtérülő, és legmegbízhatóbb fogyasztáscsökkentő módszere a hidrogénhajtás.

Beépítéséhez nem kell megbontani a motort, nem kell a csomagtartót és a pótkereket sem nélkülöznünk, hogy egy nagy tartály cipeljünk a járművünkben.

Nem leszünk kitiltva a mélygarázsokból illetve parkolóházakból, nem kell benzinkutat keresgélni ahol lehet LPG-t tankolni. És persze a víz mindig olcsóbb lesz minden más üzemanyagnál.

A hidrogénhajtás eredetileg a környezetvédelem miatt lett kifejlesztve, mivel ennek használata esetén a járművünk károsanyag kibocsájtása jelentős mértékben csökken.

Ezen technológiának az egyik jótékony mellékhatása a fogyasztáscsökkenés, mivel így a motor működése hatékonyabb lesz a tökéletesebb égés miatt, valamint motorunk élettartamát is jelentősen megnövelhetjük, mivel nem keletkeznek koromlerakódások és a motorolajat is kíméletesebben használja az autó, a hidrogén generátor -nak köszönhetően

A fogyasztáscsökkenés mértéke benzinüzemű járművek esetében 20% -tól egészen 50% -ig is terjedhet, ez teljesen gépjármű függő. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a 20%-ot nevezhetjük garantált értéknek.

A diesel/dízel üzemű gépjárművek esetében rosszabb a rendszer hatásfoka, itt az elérhető megtakarítás 10% -tól 30% -ig terjed. Ez esetben a 10% -ot nevezhetjük garantáltnak.

Mindezek mellett a motor nyomaték növekedése is érezhető lesz.

A fogyasztáscsökkenés természetesen csak abban az esetben mérhető, ha a gépjárművet teljesen azonos módon használjuk, nem pedig a nyomatéknövekedés okozta többlet erőt élvezzük.

Persze azért sima csapvizet nem lehet használni, hanem csak kizárólag egy az általunk is forgalmazott terméket szabad a tartályba önteni.

A vízfogyasztás kb 300-500km / 1liter (természetesen ez is típusfüggő)

Természetesen mint az autó többi részét, a hidrogén generátor -t is rendszeresen kell karbantartani. Az általunk előírt karbantartási időszak 1év vagy 20ezer km.

Amennyiben a karbantartási időszakot nem tartjuk be illetve nem megfelelő vizet használunk a rendszerbe, úgy azt a rendszer hatásfoka sínyli meg, tehát csökken a megtakarítás.

Az általunk forgalmazott szárazcellás hidrogén generátor prémium kategóriásnak számít, teljes mértékben itthon és kizárólag rendelésre gyártott.

 

Működési elv:

A hidrogén generátor elektrolízis segítségével különválasztja az oxigént és a hidrogént, ezután a hidrogént mint üzemanyagot a szívórendszeren keresztül az égéstérbe vezetjük. A folyamatot hidrogén generátor -ral idézzük elő. A hidrogén összekeveredik a motor hagyományos üzemanyagával és így az eredeti üzemanyagból a lehető legtöbbet el lehet venni.

 

 

A hidrogén generátor -os üzem használata esetén az alábbi jótékony hatásokat érhetjük el :

 

  • Egyszerű és megbízható üzemelés
  • Jelentősen, akár 30% -al csökkenő károsanyag kibocsájtás
  • Akár 50%-os fogyasztáscsökkenés
  • Tökéletesebb égés (megszünő koromlerakódások, kíméletesebb olajhasználat..stb.)
  • Nyomatéknövekedés a tökéletesebb működés következtében
  • A motor élettartama növekszik
  • Gyors anyagi megtérülés

 

Hidrogén hajtás beépítése, hho hajtás beépítése, h2o hajtás beépítése, hidrogén generátor, vízhajtás beépítése, hho generátor, h2o generátor,

 


Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla Theme, multi domain hosting. Valid XHTML and CSS.